Lesetid: 4 minutter
Temaer: Kantinedrift, kantineleverandør
Temaer: Teknisk drift, Kantinedrift, Renholdstjenester, Eiendomsdrift, Bærekraft
Lesetid: 2 minutter
Etter en utfordrende tid med lockdown og nedstegninger av kantiner og personalrestauranter rundt omkring i landet, ser vi at flere og flere begynner å vende tilbake til kontoret. Vi i Toma har hele veien vært ekstremt opptatt av smittevern, og iverksette tiltak for å skape trygge kantiner og personalrestauranter for våre brukere. Samtidig er det er viktig å understreke at Covid-19 viruset smitter ikke direkte gjennom mat eller vann ifølge utredninger fra både WHO, EFSA, BfR og ANSES.
Temaer: Kantinedrift, Renholdstjenester
Lesetid: 3 minutter
I 2019 kikket vi inn i krystallkulen og listet opp en rekke ulike mat- og kantinetrender som ville prege året. Nå gjør vi det samme for 2020.
Temaer: Kantinedrift, Personalrestaurant
Stadig flere bedrifter ser verdien av å sette vekk servicetjenestene til én eller flere underleverandører. Her forteller vi deg hvilke servicetjenester det er vanligst å outsource og gir deg noen ideer om hvordan du kan gjøre outsourcingen mer effektiv.
Temaer: Teknisk drift, Resepsjon og kontorstøtte, Facility Management, Kantinedrift, Forpleining, Renholdstjenester, Vakthold, Eiendomsdrift
Lesetid: 4 minutter
Tenk deg en fremtid der personalrestauranten er uten ansatte, du får informasjon om næringsinnholdet i lunsjen din rett på telefonen og all møtemat og næringsrik lunsj blir bestilt i en app. Denne fremtiden er her og nå. Dette vil også hjelpe å redusere matsvinn.
Temaer: Kantinedrift
Gode kantiner med et variert mattilbud, utmerket service og flotte fasiliteter blir stadig mer verdsatt av arbeidstakere, og bedrifter og næringsbygg strekker seg langt for å imøtekomme ønskene og behovene deres. Men det kommer ikke gratis og kantinedriften kan ende opp med å bli en betydelig kostnadsdriver for bedrifter. Ved hjelp av noen smarte grep kan imidlertid kostnadene reduseres.
Temaer: Kantinedrift
For å lykkes med kantinedrift er det viktig å ha et aktivt og engasjert fagmiljø der ansatte kan utvikle seg og bygge kompetanse. Det er summen av alle aktiviteter som gir resultater, og i denne artikkelen deler jeg fem av våre beste tips for å øke kompetansen til kantinemedarbeiderne.
Temaer: Kantinedrift
En gang i tiden var en kantine et sted som var åpent to timer om dagen og eksisterte utelukkende for å servere ansatte lunsj. Slik er det ikke lenger. Dagens moderne kantiner bør dekke de ansattes behov gjennom hele dagen.
Temaer: Kantinedrift
En kantine med høy standard blir et stadig viktigere satsningsområde på norske arbeidsplasser. Dette betyr at en god kantine må leve opp til gjestenes forventninger til mat, utvalg, trender, service og kompetanse. Det å drifte en kantine godt, kan være en kompleks og ressurskrevende prosess som med fordel kan overlates til profesjonelle. Her følger syv gode grunner til hvorfor du bør outsource kantinedriften.
Temaer: Kantinedrift